Monique Huurdeman

Mijn naam is Monique Huurdeman en in het dagelijks leven ben ik verantwoordelijk voor de financiële administratie van artra, Trecens, Academy for Recruitment en Mooove.

Wat is jouw rol binnen de stichting?

Vanwege mijn financiële achtergrond ben ik gevraagd de rol als penningmeester binnen stichting TELT te vervullen.

Ik vind het erg waardevol dat ik een rol mag vervullen binnen een stichting die staat voor inclusiviteit op de arbeidsmarkt. Want iedereen TELT mee.

Zelf heb ik nooit te maken gehad met grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Dit betekent helaas niet dat dit niet gebeurt. Ik vind het bijvoorbeeld bizar dat discriminatie in een ‘volwassen’ werkomgeving nog steeds voorkomt. Iedereen heeft recht op een fijne en veilige werkomgeving. Ik ben daarom blij dat stichting TELT grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer bespreekbaar maakt.

Wat hoop je dat er over 5 jaar is veranderd in de samenleving (met betrekking tot grensoverschrijdend gedrag)?

Ik hoop dan ook dat over 5 jaar grensoverschrijdend gedrag is afgenomen en de veiligheid op de werkvloer is toegenomen.