E-learning Discriminatie

Discriminatie is een vorm van grensoverschrijdend gedrag. Iedereen weet dat het voorkomt, niemand wil ervan beschuldigd worden. Het afbreukrisico voor organisaties is groot. Geregeld is de uitzendbranche – negatief – in het nieuws wanneer er weer een onderzoek naar het maken van onderscheid op de arbeidsmarkt wordt gepubliceerd.

Wanneer zijn verzoeken van collega’s, opdrachtgevers of HR-medewerkers echt discriminerend en hoe kun je handelen in die situaties? Wil je hierover meer leren en inzicht verwerven, schrijf je dan nu in voor de e-learning discriminatie van artra.

Wat er aan bod komt in deze e-learning over discriminatie

Allereerst wordt duidelijk gemaakt wat discriminatie is en waar en hoe vaak het voorkomt. Er wordt ingegaan op stereotyperingen en hoe dit bij mensen werkt. Wat is diversiteit, wanneer is discriminatie strafbaar en nog meer van dit soort vragen worden beantwoord tijdens het volgen van de e-learning. Met deze kennis ga je aan de slag om inzicht op te doen én hoe je vervolgens kunt handelen in de praktijk. Veel verschillende praktijksituaties komen aan bod. Met de opgedane kennis en de verkregen inzichten kun je daarna zelf aan de slag in de praktijk. Door het volgen van de e-learning kun je adequaat reageren op discriminerende verzoeken en minimaliseer je het afbreukrisico van jouw organisatie.

Voor wie is de e-learning over discriminatie geschikt?

Er is veel meer bewustwording nodig op dit onderwerp. Deze e-learning is dan ook geschikt voor iedereen die werkzaam is in de HR- of uitzendbranche of bij detacherings- en payrollorganisaties. Kortom iedereen die te maken krijgt of gaat krijgen met (arbeidsmarkt-)discriminatie.

Duur

Deze e-learning duurt een uur. Je sluit de e-learning af met een toets die een aantal minuten zal duren.

E-learning Discriminatie

Volg de e-learning discriminatie en leer hoe jij het maken van onderscheid kunt beperken in de situaties die je in de praktijk tegenkomt.

Duur: 1 uur


Wie gingen je voor